Primul pas spre dezvoltarea personala il faci constientizand necesitatea schimbarii tale! Apoi, alegerea ghidajului este crucial pentru evolutia ta. Astfel, recomand din suflet alegerea doamnei Ramona Bercan, datorita implicarii, seriozitatii si profesionalismului de care da/dau dovada, factori determinanti pentru garantarea rezultatului scontat.

STAN ANCA IOANA
Educatoare - Grădinița cu P. P. "POIENITA" , Cluj-Napoca

Viața ne aduce în cale multe provocări, peste unele trecem cu ușurință, iar altele, din diverse motive le înmagazinăm undeva, pe cine știe unde….din păcate acestea, nerezolvate fiind, ne ‘fură’ libertatea, starea de bine în momentele în care ne așteptăm mai puțin. Când reproșurile celor din jur vin spre noi, lipsa de argumente ne face să dăm răspunsuri de genul ‘Așa sunt eu.’ și nu nasc întrebări cum ar fi ‘De ce sunt așa?’, ‘De când se întâmplă?’, ‘Ce aș putea să schimb?’
Dorim ca răspunsurile să vină rapid, punctual, centrate pe problema în sine, iar până nu demult toate aceste aspecte implicau un proces de lungă durată, complex îndreptat spre o autocunoaștere cât mai profundă a individului, la care din păcate mulți renunță din diverse motive.
Nu m-am gândit niciodată că există ceva care să rezolve problema mea de anxietate țintit, în situația în care aveam temele pot spune, destul de bine făcute, mereu apărea un obstacol care nu mă lăsa să câștig bătălia cu frica.
Terapia prin coaching a scos la iveală, aspect marcant pentru mine, The real me, nu știu dacă exista un astfel de termen, dar adevăratul eu ?, pe care îl ador?, mă ajută să duc bătălia în speranța că. ….la un moment dat voi câștiga războiul.
Îi sunt profund recunoscătoare Ramonei, care mi-a descoperit arma secretă în această bătălie. Mă bucur enorm că i-am acordat toată încrederea, punându-i speranțele în aceste ședințe, iar dacă se confruntă cineva cu o problemă care îi afectează calitatea vieții atât lui cât și celor din jur, adevărata schimbare începe din noi, iar suportul oferit de Ramona reprezintă acel buton de activare al potențialului din noi ???

Adela Barbur
Profesor - Colegiu Tehnic Al. Papiu-Ilarian' Zalău

Am urmat si urmez in continuare programul de coaching a d-nei Bercan Ramona.
Programul ma ajuta sa imi gasesc obiectivele si sa mi le clasific si notez in agenda.
Apoi ma focalizez si trec la ideplinirea lor pas cu pas dupa programul care l-am facut : zilnic, saptamanar, sau lunar.
Am invatat cu ajutorul coachului sa gasesc si sa fac pasii concreti pentru indeplinirea obiectivelor.
Rezultatele au inceput sa vada si sunt foarte multumit. Eforturile mele sunt acum mai mici realizarile mai mari si am castigat si claritate si liniste in gandurile mele.
Recomand acest program la oricine care doreste sa isi ideplineasca obiectivele in viata.

Bercan Radu
Inginer - Antreprenor - 45 ani -Cluj Napoca

Numele meu este Cristina Bene si am inceput sa fac coaching cu Ramona Bercan pentru a gasi raspunsuri la unele intrebari si cateva solutii la anumite situatii din viata de familie. Nu stiam la ce sa ma astept, insa ceea ce a urmat a fost interesant si chiar surprinzator. Mi-am descoperit cateva abilitati de care parca uitasem si motivarea de a schimba ceva. Cu ajutorul dansei am iesit din zona de confort si am actionat pentru a schimba lucruri. Totul tine de disciplinarea si constientizarea proprie. Multumesc Ramona pentru prietenia ta si profesionalismul tau!

Cristina Bene
Jurist - APIA Cluj

Buna mă numesc Tudor Popa, 20 ani, student la Facultatea de Automatica și Calculatoare din cadrul UTCN ,Cluj,-Napoca. Am urmat programul doamnei Ramona Bercan pentru slăbit pe perioada verii deoarece îmi doream de mult timp o schimbare.
În urma acestuia am reușit să îmi schimb stilul de viață și de alimentație radical- am învățat să mi calibrez dieta in mod corespunzător, astfel am ținut o dietă care nu s-a simțit ca una impusă, forțată și astfel reușind să slăbesc nici mai mult nici mai puțin de 15kg pe parcursul a 4 luni.
Acum mă simt mult mai bine in corpul meu și am mai multa stimă și încredere în mine.
Pot spune că viața mi s-au transformat radical după acest program.
Pe această cale doresc a vă mulțumi din nou pentru sfaturile și suportul acordat în această perioadă!

Tudor Popa
Student - Facultatea de Automatica și Calculatoare din cadrul UTCN, Cluj - Napoca