Viața ne aduce în cale multe provocări, peste unele trecem cu ușurință, iar altele, din diverse motive le înmagazinăm undeva, pe cine știe unde….din păcate acestea, nerezolvate fiind, ne ‘fură’ libertatea, starea de bine în momentele în care ne așteptăm mai puțin. Când reproșurile celor din jur vin spre noi, lipsa de argumente ne face să dăm răspunsuri de genul ‘Așa sunt eu.’ și nu nasc întrebări cum ar fi ‘De ce sunt așa?’, ‘De când se întâmplă?’, ‘Ce aș putea să schimb?’
Dorim ca răspunsurile să vină rapid, punctual, centrate pe problema în sine, iar până nu demult toate aceste aspecte implicau un proces de lungă durată, complex îndreptat spre o autocunoaștere cât mai profundă a individului, la care din păcate mulți renunță din diverse motive.
Nu m-am gândit niciodată că există ceva care să rezolve problema mea de anxietate țintit, în situația în care aveam temele pot spune, destul de bine făcute, mereu apărea un obstacol care nu mă lăsa să câștig bătălia cu frica.
Terapia prin coaching a scos la iveală, aspect marcant pentru mine, The real me, nu știu dacă exista un astfel de termen, dar adevăratul eu ?, pe care îl ador?, mă ajută să duc bătălia în speranța că. ….la un moment dat voi câștiga războiul.
Îi sunt profund recunoscătoare Ramonei, care mi-a descoperit arma secretă în această bătălie. Mă bucur enorm că i-am acordat toată încrederea, punându-i speranțele în aceste ședințe, iar dacă se confruntă cineva cu o problemă care îi afectează calitatea vieții atât lui cât și celor din jur, adevărata schimbare începe din noi, iar suportul oferit de Ramona reprezintă acel buton de activare al potențialului din noi ???